Kräftskiva och veckan

I lördags var det dags för den årliga kräftskivan i Mölnlycke! Nytt för i år var adressen vilket var mycket trevligt, mer utrymme på denna altanen :)
Dagen började med Liseberg i riktigt gött sommarväder. Själva kräftskivan var lika bra som vanligt med god mat, , öl, snapsar och kubb.


Favoriten Jukebox!


Kräftskiva (tyvärr utan mat, den hann vi äta upp innan kortet togs).


Väldigt otydlig kubb :)


Bästa kusinerna! Tyvärr har jag lyckats ta kortet uppochner och orkar inte rätta till det :)Denna veckan har gått riktigt fort och har innehållit bland annat detta:


Fin ros från fin person.


Serenades hade spelning på Bengans!


Action på jobbet! En truck började brinna och det var ett himla ståhej här på kontoret i några minuter.


Högg denna bild påväg till Le Pain för att fika med Anna igår, henne har jag inte träffat på hela sommaren!

Reakap.

Idag efter jobbet åkte jag in till stan för att kolla på en ny höstjacka. Jag åkte först till Haga och tänkte kolla efter en grön lite längre anorak, gick in på Karltex och det första jag ser är exakt en sådan jacka, dessutom på 50%-stången. Lyckan var total när jackan även satt som en smäck!
Fortsatte in till stan och hittade en hoodie med 75% rea, inte illa pinkat!
Ikväll har jag bakat muffins, ser inte riktigt ut som när Leila bakar, mina ploppgodisar i muffinsen exploderade! Varför gör inte Leilas det? Hmpf.
Reakap nummer ett.
Reakap nummer två.
Mysiga Haga.

Way out west.

Helgen inleddes redan på torsdagen eftersom jag tagit ledigt på fredagen men eftersom alla andra skulle jobba på fredagen blev det inga spelningar på torsdagskvällen. Däremot slutade Lina vid lunchtid på fredagen och Monkan kom på eftermiddagen! WoW var hur bra som helst, rakt igenom! Vädret var strålande, banden riktigt bra och ölen smakade fint. Det var nästan som att vädergudarna väntade med regnet till WoW var över för på söndagseftermiddagen kom ett sånt dunderregn som orsakade kaos i hela Göteborg.
Jag låter bilderna tala för min helg!
Påväg genom Slottsskogen för att hämta ut mitt...
..festivalband!
The Hives var riktigt grymma och fick i princip alla i publiken att sätta sig ner på marken :)
Festivalisar.
Vädret gick inte att klaga på!
Robyn fixade en timmes aerobicpass åt oss :)
Tror Prince lyckades sådär med det önskemålet..
På lördagen kom denna man klättrandes ovanför oss, lagom otippat.
Wiz Kalifa måste nog vara den gladaste hiphoparen som finns!
Oavsett vad tidningarna skrev var Kanye West sjukt bra, inövat och amerikaniserat, som det ska vara!
I söndags var vi väl värda en brakfrukost och O.C-maraton!

Mitt sinne var så som ett barns och du vet jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur.

Igår efter 90 minuter Skivstång/Spinning på F&S mötte jag upp Lina vid Korsvägen för att lyssna på Oskar Linnros som spelade på Liseberg. Riktigt härlig spelning med mycket mellansnack, det gillar vi! Och spelningar har vi blivit bra på i helgen, jag, Lina och Monkan var nämligen på Way out Weeeeest! Bästa festivalen med riktigt grymma artister!


Linnros på Stora Scenen, Liseberg. Photo taget med min iPhone.

Back to basics.

Blev lite sugen på att ta upp det där med bloggande igen..
Var inne på en blogg innan idag som skrivs av en tjej som flyttat från Göteborg upp till Norrland. Hon är 22 år, bor där själv med sin hund och fixar att från vedklyvning till måla om huset. Utöver det tar hon helt magiskt fina bilder! Blir ju själv lite sugen på att köpa ett gammalt hus mitt i ingenstans, renovera och rusta upp och kanske öppna en gårdsbutik. Men nja.. det får nog finnas kvar i mina drömmar än så länge :)
Bloggen om Jonna finns här.


Photos:

Lätta fötter.

Förra veckan lyckades jag springa 6 km fortare än jag någonsin gjort. Vet inte riktigt hur det gick till men jag antar att lätta fötter, ändrad löpteknik och massa pepp gjorde sitt :)

Tid: 31,24 min
Distans: 6.16 km
Medeltempo: 5.06 min/km

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0