Det blir en sen kväll..

..för kontoret har flyttat hem till min soffa. Är det bokslut så är det, alltså jobbar jag fortfarande och klockan är 20.24, tyck lite synd om mig! ;)

Juligt

Ja nu är min lägenhet julig och fin! Tog lite bilder innan men med systemkameran så tills jag lägger in de bilderna på datorn får ni se min fina hyacint som jag fixade idag!

It's the Friday frukost!

Fredagens frukost består av yoghurt med hemmagjord müsli, Brämhults-juice, macka och Chai-te, kan ju inte smygstarta helgen bättre! ;)

It smells christmas!

Att vilken juladag det har varit (nä det är inte december än men vadå=) )!
Åkte in till stan en sväng efter jobbet och det var så mysigt med all julbelysning, julpynt & snö! Mindre mysigt att spårvagnen gick sönder vid järntorget så jag fick gå hem. Men det drog inte ner mitt julhumör utan in på Hemköp och köpa pepparkakskryddor, hem och slänga ihop Leila's mjuka lingonpepparkaka! Efter många om och men kom även mina julastjärnor upp i fönstrena!
Och imon är det fredag, wohoo! Då blir det att mysa med Knutte hela kvällen!
Puss
Betydligt mindre snö i stan än ute i glesbygden (Majorna)!
Min fina kaka!

Söndag i November

Tjing!

 

Eftersom söndagar är den lätt tråkigaste dagen av helgen så brukar jag försöka göra det bästa av situationen.. Denna söndagen har bestått av nybakta frallor, chill i morgonrock, promenad in till stan och lite inköp av smått och gott.. :)

 

När jag kom hem blev jag sjuuukt sugen på stuvade makaroner så det har jag tryckt i mig nu! Har även hunnit med ett spinningpass och lite hemmaspa! Kraam

Söndagsfrulle med nybakta frallor, kaffe och GP!
Nyinköpta tunikor, perfekt jobb-klädsel :)
..och nya ljuslyktor!

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0