Nytt & Jul på Liseberg

Inte så frekvent uppdatering här längre men ibland kommer dom små inläggen :)
Sedan sist har jag hunnit bli rånad på min väska och bli av med allt, få tillbaka en del och krånglat en massa med polisanmälan, försäkringsbolag mm.
Men i helgen fick jag fint besök! I fredags kväll kom Lina med bussen och jag bjöd på Leilas salamipizza och rödvin, perfekt början på helgen! I går promenerade vi in till stan, via julmarknaden i Haga. Undvek alla "turistaffärer" i stan och hittade de julklappar vi skulle köpa! På kvällen var vi på jul på Liseberg, därefter något mer glas vin innan vi somnade gott :)
Idag åt vi en finfin frukost på ett café i Haga innan jag vinkade hejdå till Lina. Påväg hem råkade jag springa in i nordstan och hittade en mkt fin tröja. Här kommer lite bilder!
Nya äggkoppar från Pip Studio
Dagens inköp, pippitröja!
Detalj på pippitröjan.
Snart jul och då bär det av hem till Småländska skogarna, jaa! :)

Helgen!

Åkte till Oslo i helgen för att hälsa på Skepparn och gänget! Har ju inte varit uppe hos dem förut (var uppe förra sommaren hos Knutte men då åkte alla andra hem till Sverige :P ) så det passade bra att hälsa på första gången när de skulle ha utflyttningsfest ;) Som inflyttningsutflyttningspresent köpte jag årets Blossaglögg som testades i lördags!
Låter bilderna berätta om helgen :)


Vi pantade burkar!


Vi turistade vid slottet!


Vi besökte julmarknad vid Aker brygge!


Johan förvandlades till en ryss!


Vi köpte belgiska våfflor..


..och chillade i affärer!


och det dansades..


..innan skepp tog en tupplur på ca 12 timmar!

Tack alla för en grym helg! :)

Jessans world

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning how to dance in the rain.. Kontakt: jessansworld@gmail.com

RSS 2.0